Loading...

Geen oneerlijk gebruik

Dit is een licentieovereenkomst tussen u en Urbach Design, waarin uiteengezet wordt hoe u foto’s, illustraties, vectorafbeeldingen en videoclips kunt gebruiken waarvoor iStock u een licentie heeft verleend. Door content te downloaden van Urbach Design stemt u in met de voorwaarden van deze overeenkomst.

Stock biedt twee typen licenties: standaard en uitgebreid. Elk van Urbach Design gedownload bestand wordt geleverd met een standaardlicentie. Een uitgebreide licentie geeft u aanvullende rechten in ruil voor aanvullende licentiekosten. Tenzij u een uitgebreide licentie koopt, is uw gebruik van de content onderworpen aan de voorwaarden van de standaardlicentie.

U kunt bestanden van Urbach Design licentiëren met credits of een abonnement. Urbach Design biedt u de mogelijkheid credits te kopen in vooraf samengestelde packs die kunnen worden gebruikt voor het downloaden van foto-, illustratie-, vector- en videobestanden. Hoe meer credits u koopt, des te meer u bespaart. Urbach Design biedt ook maand- en jaarabonnementen, waarmee u een bepaald aantal foto’s, illustraties of vectorafbeeldingen per maand kunt downloaden en nog meer kunt besparen.U mag content met watermerk van de Urbach Design-website op kosteloze basis uitsluitend gebruiken voor test- of voorbeeldgebruik (lay-out onder voorbehoud). Content met watermerk mag niet worden gebruikt in de definitieve versie van het materiaal of in materiaal dat toegankelijk is voor het publiek en mag uitsluitend worden gebruikt gedurende 30 dagen volgend op het downloaden.